woensdag 8 maart 2017

Mystery Blanket

 Jawel de Mystery Blanket is af. Eindelijk kan ik me verjaardag cadeau laten zien wat ik vorig jaar juni heb gekregen. Heb lang moeten wachten voor ik kon beginnen maar het was het wachten waard.  Het was voor mij de eerste keer om met een CAL mee te doen. Het was geweldig..... Elke keer weer wachten dat de eerste van de maand er weer aankwam. Dan weer verder haken. Er zijn 40 verschillende blokken gehaakt waarvan (zelfs voor mij) wel een paar uitdagende blokken.
Voor de rand hadden we 2 opties ik ben voor de uitdagende rand gegaan. Wat achteraf best mee viel.
Bij deze wil ik de Dames van de Breiclub bedanken voor het geweldige werk wat ze geleverd hebben.
Ik denk dat iedereen het daar mee eens is. Een dikke pluim.
2 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, duidelijke foto's hoe de rand er uit gaat zien.

  Ik moet hem nog in elkaar zetten.
  heb je bewust blok 35 achterstevoren in de deken gemaakt? De foto bij de beschrijving was ook achterstevoren.

  Al met al een mooie deken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, voor je reactie. Blok 35 is niet bewust achterste voren geplaatst. Ik zag het pas toen de deken in elkaar zat.

   Verwijderen