dinsdag 24 januari 2017

Letterbak

Het eindresultaat. Er zijn 34 verschillende borduurwerkjes en 1x een haakwerkje en 1x een quiltje in verwerkt.

3 opmerkingen:

  1. Je letterbak, met prachtige inhoud, is mooi geworden! Ik vind het vooral ook leuk dat je ook andere technieken zoals haken en quilten verwerkt hebt. Dat vind ik ook altijd leuk om het met elkaar te combineren.
    groeten en fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marja wat een leuk idee zeg die letterbak, ik heb ook nog een oude antieke letterbak staan. Mag ik je idee gebruiken? Echter ook mijn voornemen was/is om dit jaar een heleboel projecten af te maken voordat ik aan iets nieuws begin. Dus waarschijnlijk ga ik pas in 2018 hier aan beginnen. Ik vind het echt een prachtstuk geworden. Groetjes MIKA

    BeantwoordenVerwijderen